Seguidores

Estadístiques

ecoestadistica.com

Arxiu

BIENVENIDAS Y BIENVENIDOS A ESTE ESPACIO DE OPINIÓN PERSONAL SOBRE TEMAS POLÍTICOS DE ACTUALIDAD

Resposta a l'article de Vicent Partal


Després de llegir l'article, una vegada més, tinc la sensació que alguns estan situant-se en una posició defensiva per poder tirar després amb bala a EU si, al final, maig de 2007, no hi ha un canvi de color polític a les Corts Valencianes. Quan s'ha demanat a la gent d'aquest país un mínim de compromís amb la gent d'esquerres (darreres eleccions generals, després d'una macromanifestació, i quan la única força política que s'ha manifestat realment en contra de la guerra i l'ocupació d'Iraq hem estat nosaltres), sols hem tret una diputada a Madrid i 5 al parlament valencià. Per què tant d'esforç i tanta solidaritat i tanta demanda de responsabilitat sobre una força política que després no rep el reconeixement electoral que deuria tindre? Per què, en lloc de reclamar "generositat" a EU (eufemisme per reclamar llocs d'eixida en les properes eleccions) no es reclama compromís a la ciutadania i a la resta de partits polítics i a eixos moviments nomenats a l'article per que siguin coherents i ens donen el seu recolzament explícit, de manera que pugem arribar al poder i fer polítiques diferents? O es que l'objectiu es el mateix que el del PSOE, es a dir, evitar la majoria absoluta del PP per a que Ignasi Pla siga el proper president, perquè es plausible pensar que els nostres representants votaran canvi -si votar Pla equival a canviar- sí o sí perquè "toca"?

Ja no me crec eixe discurs fàcil d'alguns que sols demanen a qui no te capacitat de donar perquè no és la força majoritària de l’esquerra valenciana. Me posen dels nervis aquesta gent que ratlla en la irresponsabilitat i cau en el discurs falaç i demagògic. On han estat en aquestos 2 anys per recolzar mitjançant l'explicació i publicitació del treball del nostre grup parlamentari a Madrid amb 3 diputats sols (2 de Madrid i 1 de València) o per difondre el nostre missatge valencià i treball realitzat des dels 6 parlamentaris autonòmics - contant al verd - dels darrers 3 anys?. Hem estat la força que mes ha estat menyspreada, marginada i oblidada als mitjans de comunicació (incloent els que suposadament estan pròxims ideològicament que, evidentment, han apostat fort pel PSOE i el PSPV en esta nova etapa). I damunt, tal i com sembla deduir-se de les enquestes electorals, després de les eleccions tornarem a ser eixe reducte ideològic, però marginal, que serà coherent, que serà plural, que serà d'esquerres, però que serà minoritari i, a mes a mes, per a molta gent que, des de la intimitat haurà votat PSOE, culpables de tots els mals del país per no ser mes forts i tindre més capacitat d'influència.

Que ens donen els vots suficients i vora aquest país com es pot fer política social, econòmica, mediambiental i cultural progressista i avançada. Si no, que cadascú es miri el seu propi melic per adonar-se de tot allò que ha fet per canviar aquesta situació i analitzar en qui deposita al final el poble la seva confiança.

0 comentaris:

¿Cómo están ustedeees?

¿Cómo están ustedeees?
Gracias por hacernos reir

Hasta siempre

Hasta siempre
18/01/1915 - 18/09/2012

Gaviotas azules 20N

Gaviotas azules 20N

22 de Maig. Eleccions Municipals i Autonòmiques

NO ET LIMITES A CONTEMPLAR AQUESTES HORES QUE ARA VENEN.
BAIXA AL CARRER I PARTICIPA.
NO PODRAN RES DAVANT D'UN POBLE UNIT, ALEGRE I COMBATIU.

Vicent Andrés Estellés

Cap dona sola

Cap dona sola
Signa el manifest

Compromís per València

Compromís per València
Joan Ribó, candidat a l'alcaldia

Compromís x falles

Parte médico real

Parte médico real

III Jornades Territori Valencià i Canvi Climàtic

III Jornades Territori Valencià i Canvi Climàtic

09-12-1895 - 12-11-1989

09-12-1895  -  12-11-1989
Siempre en el corazón


Recortable

Recortable

Rita y los Palmeros

Rita y los Palmeros

Wanted

Wanted

Moda Camps

Moda Camps
... la moda que ya está aquí

Próximo estreno ......

Próximo estreno ......

Se lo ha ganado ....

Se lo ha ganado ....

No a la corrupció

No a la corrupció
noalacorrupció@gmail.com