Seguidores

Estadístiques

ecoestadistica.com

Arxiu

BIENVENIDAS Y BIENVENIDOS A ESTE ESPACIO DE OPINIÓN PERSONAL SOBRE TEMAS POLÍTICOS DE ACTUALIDAD

Nota de Esquerra i País sobre el Consejo Político Federal de IU


C.P.Federal IU

ACTUALITAT 26 Juny, 2006 12:44

S’aprova amb una gran majoria l’Informe Polític i la proposta de reestructuració de la Direcció que inclou la incorporació de la Diputada Isaura Navarro a la Permanent d’IU.

Fracassa l’intent de censura a Gaspar Llamazares gestionat per Angel Perez, Wily Meyer i Ricardo Sixto entre d’altres.

El Document Polític, que fa una valoració dels dos anys de legislatura, de la postura ultrareaccionària del PP, de les insuficiències del PSOE i de les propostes d’IU i constata com es veu vindre una dretanització en les polítiques del govern Zapatero, amb aliances amb CiU i altres, respecte a la reforma fiscal, la reforma laboral, etc; assenyala la importància del procés de pau a Euskadi, la federalització encetada amb l’Estatut de Catalunya, les mancances de la política internacional i la negativa a abordar la reforma electoral i aposta per impulsar un canvi social i mediambiental que ha de concretar-se amb les propostes per a les eleccions municipals i autonòmiques de 2007.

En la part final s’aposta pel rellançament d’IU “reforçant la direcció col.lectiva” i “obrint-se a processos de convergència política de les forces progressistes”. També s’han presentat les conclussions de les Jornades Estatals de Política Municipal i de Política Autonòmica. La votació va resultar favorable per 101 a 68 amb 10 abstencions.
De manera separada es va votar la integració en la Direcció, a partir de l’acord polític, de Enrique de Santiago i Fran Perez de la llista encapçalada pel primer, de Sebas M.Recio i Ketxu Aramburu i de la CUT de la tercera llista i una reestructuració en la que la Diputada Isaura Navarro se incorpora també a la Permanent d’IU. 144 vots a favor, 66 en contra i 10 abstencions van sentenciar el fracàs dels intents de desestabilització que s’havien produit en els dies anteriors, especialment el dimecres dia 21 en que es van reunir a Madrid, entre d’altres, Angel Perez, Wily Meyer i Ricardo Sixto per avalar un escrit de censura al Coordinador Gaspar Llamazares i a la política majoritària d’IU. El procés d’acords i d’ampliació de la majoria ha quedat obert ja que sectors importants del PC han demanat més temps per valoar la seua possible implicació.
L’estabilitat d’IU i la seua capacitat de proposta política, de mobilització social i electoral i d’impuls a processos de convergència s’han consolidat en benefici de tota l’esquerra en el conjunt de l’estat i, des del País Valencià, saludem aquesta circumstància.
Esquerra i País, 26 de juny de 2006.

0 comentaris:

¿Cómo están ustedeees?

¿Cómo están ustedeees?
Gracias por hacernos reir

Hasta siempre

Hasta siempre
18/01/1915 - 18/09/2012

Gaviotas azules 20N

Gaviotas azules 20N

22 de Maig. Eleccions Municipals i Autonòmiques

NO ET LIMITES A CONTEMPLAR AQUESTES HORES QUE ARA VENEN.
BAIXA AL CARRER I PARTICIPA.
NO PODRAN RES DAVANT D'UN POBLE UNIT, ALEGRE I COMBATIU.

Vicent Andrés Estellés

Cap dona sola

Cap dona sola
Signa el manifest

Compromís per València

Compromís per València
Joan Ribó, candidat a l'alcaldia

Compromís x falles

Parte médico real

Parte médico real

III Jornades Territori Valencià i Canvi Climàtic

III Jornades Territori Valencià i Canvi Climàtic

09-12-1895 - 12-11-1989

09-12-1895  -  12-11-1989
Siempre en el corazón


Recortable

Recortable

Rita y los Palmeros

Rita y los Palmeros

Wanted

Wanted

Moda Camps

Moda Camps
... la moda que ya está aquí

Próximo estreno ......

Próximo estreno ......

Se lo ha ganado ....

Se lo ha ganado ....

No a la corrupció

No a la corrupció
noalacorrupció@gmail.com