Seguidores

Estadístiques

ecoestadistica.com

Arxiu

BIENVENIDAS Y BIENVENIDOS A ESTE ESPACIO DE OPINIÓN PERSONAL SOBRE TEMAS POLÍTICOS DE ACTUALIDAD

Resolució d'EUPV per la Diversitat Familiar


RESOLUCIÓ PER LA DIVERSITAT FAMILIAR. 28 DE JUNY
19-Jun-2006

  • El Consell Nacional d’EUPV davant la proximitat del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull Gai Lèsbic, aprovà el recolzament dels actes organitzats així com la manifestació del dissabte 24.
  • Que dóna suport a la manifestació convocada per les organitzacions LGTB del País Valencià per al dia 24 de juny de 2006 a la Ciutat de València amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull Gai Lèsbic.
  • Que front al muntatge organitzat des dels sectors polítics més conservadors i la jerarquia eclesiàstica al voltant de la Trobada Mundial de la Família, EUPV reivindica com a riquesa i avanç social, la diversitat familiar. Front a l’antic paradigma de família model s’obri camí la diversitat de models de família, nascudes de les diverses maneres de entendre el món, ser i viure dels éssers humans. Ningú té dret a imposar a un altre el seu model de família, com es pretén des de el conservadurisme polític i eclesiàstic, amb el suport engrescat del govern valencià. Els poders públics tenen l’obligació de oferir el mateix grau de protecció a les diferents realitats familiars sense, que s’hi puga produir discriminació. Alhora s’ha d’assolir la completa igualtat legal de les famílies homoparentals. Aquesta igualtat va ser encetada amb el reconeixement del dret a contraure matrimoni a persones del mateix sexe. Tanmateix s’ha de continuar aprofundint en la igualtat legal de les parelles de fet homosexuals, la filiació conjunta, etc. que són aspectes que encara no gaudeixen d’igualtat jurídica amb les famílies heteroparentals.
  • Amb la presentació del Projecte de Llei sobre la Identitat de Gènere, està també en vies de solucionar-se la problemàtica del col·lectiu transsexual. Si bé amb la culminació d’aquest procés s’haurà donat resposta a antigues reivindicacions d’aquest col·lectiu, en el sentit de poder adoptar el gènere elegit, amb el sols requisit d’estar diagnosticat de disfòria de gènere, hem de continuar treballant per polítiques d’igualtat, que garantesquen que les despeses generades per la reassignació sexual siguen assumides per la Seguretat Social.
  • Aquest 28 de juny és motiu de celebració. Celebració per l’avanç en polítiques que cada vegada més, ens igualen a tots i totes sense distinció de sexe o orientació sexual. Polítiques que no serien possible sense la contribució fonamental d’EUPV i d’IU. Però no podem oblidar que també es dia de seguir reivindicant que l’objectiu de la igualtat legal es complisca i sobre tot, treballar colze a colze amb els moviments LGTB per la igualtat real, per a que qualsevol tipus de discriminació desaparega de la nostra societat. I en això, com sempre, ens trobaran a EUPV.

València, 17 de juny de 2006

0 comentaris:

¿Cómo están ustedeees?

¿Cómo están ustedeees?
Gracias por hacernos reir

Hasta siempre

Hasta siempre
18/01/1915 - 18/09/2012

Gaviotas azules 20N

Gaviotas azules 20N

22 de Maig. Eleccions Municipals i Autonòmiques

NO ET LIMITES A CONTEMPLAR AQUESTES HORES QUE ARA VENEN.
BAIXA AL CARRER I PARTICIPA.
NO PODRAN RES DAVANT D'UN POBLE UNIT, ALEGRE I COMBATIU.

Vicent Andrés Estellés

Cap dona sola

Cap dona sola
Signa el manifest

Compromís per València

Compromís per València
Joan Ribó, candidat a l'alcaldia

Compromís x falles

Parte médico real

Parte médico real

III Jornades Territori Valencià i Canvi Climàtic

III Jornades Territori Valencià i Canvi Climàtic

09-12-1895 - 12-11-1989

09-12-1895  -  12-11-1989
Siempre en el corazón


Recortable

Recortable

Rita y los Palmeros

Rita y los Palmeros

Wanted

Wanted

Moda Camps

Moda Camps
... la moda que ya está aquí

Próximo estreno ......

Próximo estreno ......

Se lo ha ganado ....

Se lo ha ganado ....

No a la corrupció

No a la corrupció
noalacorrupció@gmail.com