Seguidores

Estadístiques

ecoestadistica.com

Arxiu

BIENVENIDAS Y BIENVENIDOS A ESTE ESPACIO DE OPINIÓN PERSONAL SOBRE TEMAS POLÍTICOS DE ACTUALIDAD

Se quedó en borrador




Els sotasignats, membres del Consell General de Compromís, hem participat i treballat en Compromís des de la seua fundació, inicialment articulats en torn a Projecte Obert i, posteriorment, com persones Adherides i després en Gent de Compromís. 
  
Volem dirigir-nos a tot el Consell General per manifestar el recolzament i el nostre vot favorable a l'acord assolit per l'Executiva respecte al Reglament de Primàries per a les properes Eleccions Europees. Ho fem per deixar meridianament clara la nostra posició diferenciada respecte d'altres opcions, perfectament legítimes, expressades al si de les darreres assemblees de Gent de Compromís.

Hem passat un temps massa llarg i carregat de mals averanys per arribar a este moment que saludem amb gran satisfacció. Satisfacció perquè la proposta que es presenta és una bona proposta què sap conjugar a la vegada el pas endavant que implica aquest Reglament en el sentit d'obrir la confecció de les nostres candidatures a la participació de qualsevol persona que ho desitge i el respecte i visualització d’un dels elements identitaris que caracteritza a Compromís: la seua pluralitat, la seua vocació de mestissatge entre diverses formes d'entendre la política, de comprendre la realitat i de transformar-la.
Hem superat molts moments de intens debat, de posicions originàriament diferenciades i allunyades, de crisis, per arribar a un acord, inicial i iniciàtic, per a les properes eleccions europees. Cap partit significatiu del País Valencià i de l’Estat espanyol s’ha atrevit fins ara, com estem a punt de fer nosaltres, a fer partícips a la ciutadania del procés d’elaboració i configuració de les candidatures electorals, des del primer lloc fins a l’últim, d’on eixiran els futurs representants a les institucions. La política de la gent i amb la gent. Tenim una gran responsabilitat, però aquests reptes no són més que el rent que fa pujar, si encara és possible, la nostra il·lusió i el nostre treball per una societat millor i més justa.
Compromís és una força política d'avantguarda, del segle XXI, que sap, respectant la seua pròpia forma de ser, obrir-se a noves formes de participació política, imprescindible per a retornar la confiança de la ciutadania en la política. Felicitem, ens felicitem, d'haver arribat fins ací i treballarem per a què en un futur siguem tots capaços de resoldre els nostres debats amb major eficàcia però sense perdre mai el nostre somriure.

0 comentaris:

¿Cómo están ustedeees?

¿Cómo están ustedeees?
Gracias por hacernos reir

Hasta siempre

Hasta siempre
18/01/1915 - 18/09/2012

Gaviotas azules 20N

Gaviotas azules 20N

22 de Maig. Eleccions Municipals i Autonòmiques

NO ET LIMITES A CONTEMPLAR AQUESTES HORES QUE ARA VENEN.
BAIXA AL CARRER I PARTICIPA.
NO PODRAN RES DAVANT D'UN POBLE UNIT, ALEGRE I COMBATIU.

Vicent Andrés Estellés

Cap dona sola

Cap dona sola
Signa el manifest

Compromís per València

Compromís per València
Joan Ribó, candidat a l'alcaldia

Compromís x falles

Parte médico real

Parte médico real

III Jornades Territori Valencià i Canvi Climàtic

III Jornades Territori Valencià i Canvi Climàtic

09-12-1895 - 12-11-1989

09-12-1895  -  12-11-1989
Siempre en el corazón


Recortable

Recortable

Rita y los Palmeros

Rita y los Palmeros

Wanted

Wanted

Moda Camps

Moda Camps
... la moda que ya está aquí

Próximo estreno ......

Próximo estreno ......

Se lo ha ganado ....

Se lo ha ganado ....

No a la corrupció

No a la corrupció
noalacorrupció@gmail.com